Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate lorena arapi z 27. Gusht 1990 (30), Tirana, Albania Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Ismet më tepër se një muaj më parë

Jeni shum e bukur

mafia_2110 më tepër se një muaj më parë

si llush

Kime. më tepër se një muaj më parë

Yll fare

karlito brigande më tepër se një muaj më parë

PO JE SHUM FANTASTIKE ,DO KISHA QEJF TE KISHA MIKE DO ISHTE ME TE VERTETE FANTASTIKE,TE RUJTE ZOTI MADH

karlito brigande më tepër se një muaj më parë

TA THEM PRAP JE SHUME E BUKUR

karlito brigande më tepër se një muaj më parë

JE SHUME SIMPATIKE JE UNIKE ,JE E ADHURUESHME,KE BUZET ME TE BUKURA NE BOTE TA THOT ME GJITHE ZEMER LALI JOT

karlito brigande më tepër se një muaj më parë

BUZE SPEKTAKEL LALI

karlito brigande më tepër se një muaj më parë

SI YLL BOTE JE

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania