Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate melisa v 03. Mars 1988 (32), Prishtina, Kosovo Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Beni më tepër se një muaj më parë

shume me stil!

arben-berisha më tepër se një muaj më parë

Shu. E bukur

erdon-1 më tepër se një muaj më parë

Per qike e mire se di, per e bukur e pranoi loqk

AntiwarM7 më tepër se një muaj më parë

jebozovno!

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania