Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Daniel p 14. Prill 1996 (25), Wroclaw, Poland Ishte online më pak se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Gabriela gati një javë më parë

Stęskniłam się za Tobą kotku hihihi 🤭😉 Super udanych i pogodnych wakacji życzę i całuję słonecznie bardzo czule 💋💋💕😍😉⛱

Krysia më pak se një muaj më parë

Wakacyjne pozdrowionka i buziaczki przesyłam 😆💋⛱🌤

Daniel më pak se një muaj më parë

Dzięki Krysiu i pozdrowionka 😘💐🤩

Magdalena më pak se një muaj më parë

Cudownego weekendu i pozdrowionka wakacyjne z buziaczkami przesyłam 🙂💋

Daniel më pak se një muaj më parë

Dzięki i pozdrowionka 😘😉

Agata më pak se një muaj më parë

Wspaniałego dnia życzę i pozdrawiam letnio oraz wakacyjnie z całuskami 💋😉

Daniel më pak se një muaj më parë

Dzięki i pozdrowionka 😘😉

Julia më pak se një muaj më parë

Upalne pozdrowionka z buziaczkami zasyłam 💋😋

Daniel më pak se një muaj më parë

Dzięki i pozdrowionka 😘😉

Patrycja më pak se një muaj më parë

Milutkiej niedzieli i wakacyjne buziaczki 💋🙂

Daniel më pak se një muaj më parë

Dzięki i pozdrowionka 😘😉

Danusia gati një muaj më parë

Wspanialego letniego popołudnia i pozdrawiam z buziaczkiem 💋😊

Daniel më pak se një muaj më parë

Dziękuję i wzajemnie pozdrawiam buziaczki 😘😉

Gabriela gati një muaj më parë

Dziękuję za wspaniałą wycieczkę skarbie 💋😉 Uśmiechniętego słoneczka oraz białych chmurek życzę przytulam i całuję bardzo czule 💋💋😍💕😉

Daniel më pak se një muaj më parë

Ja również dziękuję Gabrielo 😘💐🤩 pozdrawiam i całuję słodko 😘💕😍😉

Agata gati një muaj më parë

Upojnej i gorącej nocy życzę pozdrawiam i całuję 💋😉

Daniel më pak se një muaj më parë

Dziękuję i wzajemnie pozdrawiam buziaczki 😘😉

Anita gati një muaj më parë

Odjazdowej soboty i słoneczne buziaczki zostawiam 💋😉

Daniel më pak se një muaj më parë

Dziękuję i wzajemnie pozdrawiam buziaczki 😘😉

Krysia gati një muaj më parë

Weekendowe pozdrowionka i buziaczki przesyłam 😆💋

Daniel më pak se një muaj më parë

Dziękuję i wzajemnie pozdrawiam buziaczki 😘😉

Julia gati një muaj më parë

Milutkiego wieczorku buziaczki 💋😋

Daniel më pak se një muaj më parë

Dziękuję i wzajemnie pozdrawiam buziaczki 😘😉

Gabriela gati një muaj më parë

Dobrej nocy skarbie i bajkowych snów 💋😉 oraz całuję bardzo słodko 💋💋😍💕😉

Daniel më pak se një muaj më parë

Dziękuję Gabrielo i wzajemnie pozdrawiam i całuję słodko 😘💕😍😉

Elena Ela gati një muaj më parë

Milutkiego wieczorku i pozdrowionka z buziaczkami przesyłam 💋😆

Daniel më pak se një muaj më parë

Dziękuję i wzajemnie pozdrawiam buziaczki 😘😉

Magdalena gati një muaj më parë

Słoneczne pozdrowionka dla ciebie z buziaczkiem 🙂💋

Daniel më pak se një muaj më parë

Dziękuję i wzajemnie pozdrawiam buziaczki 😘😉

Anita më tepër se një muaj më parë

Pozdrowionka dobranockowe z buziaczkami zostawiam 💋😉

Daniel gati një muaj më parë

Dzięki i świątecznie pozdrawiam buziaczki 😘😉

Gabriela më tepër se një muaj më parë

Milutkiego sobotniego wieczorku i słodkie pozdrowionka z buziaczkami zostawiam 💋😊

Daniel gati një muaj më parë

Dzięki i świątecznie pozdrawiam buziaczki 😘😉

Patrycja më tepër se një muaj më parë

Hej pozdrowionka dla ciebie i buziaczki 💋🙂

Daniel gati një muaj më parë

Dzięki i świątecznie pozdrawiam buziaczki 😘😉

Julia më tepër se një muaj më parë

Milutkiego wieczorku życzę buziaczki 💋😋

Daniel gati një muaj më parë

Dzięki i świątecznie pozdrawiam buziaczki 😘😉

Danusia më tepër se një muaj më parë

Pozdrawiam i buziaczek przesyłam na dobranoc 💋😊

Daniel gati një muaj më parë

Dzięki i świątecznie pozdrawiam buziaczki 😘😉

Trego më shumë
Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania