Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Joseph p VIP 15. Prill 1981 (38), Delaware, USA Ishte online disa orë më parë më parë
Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

saura gati një muaj më parë
Thank you:)
ania3011 më tepër se një muaj më parë

whose wedding was it here?

Joseph më tepër se një muaj më parë

yours *LOL* my friend get married but it was long ago @=

ania3011 më tepër se një muaj më parë

I wish you good gifts from Santa :)

Joseph më tepër se një muaj më parë

*THUMBS UP* *BEACH* *YAHOO*

Eğźøń më tepër se një muaj më parë

Time for caffe :D

ania3011 më tepër se një muaj më parë

Have wonderful Christmas season!

Joseph më tepër se një muaj më parë

*THUMBS UP* *DRINK*

ania3011 më tepër se një muaj më parë

Have the very happiest of happy birthdays!

Joseph më tepër se një muaj më parë

teşekkürler

Cecka722 më tepër se një muaj më parë

*THUMBS UP* *OK*

ania3011 më tepër se një muaj më parë

Is it mountains in Bulgaria?

Joseph më tepër se një muaj më parë

haha yes

ania3011 më tepër se një muaj më parë

Честит рожден ден!

Joseph më tepër se një muaj më parë

thank you

sekirata cekupama më tepër se një muaj më parë

"Няма нищо по хубаво от лошото време"-каквото е сега .<br />
Тук е като на война? :-) <br />
<br />
А

-RespecT- më tepër se një muaj më parë

Убавец как и да го погледнеш :) :D :D ... Как е адаш? Аз се завърнах хаахахахха

Joseph më tepër se një muaj më parë

Бива поне за сега *JOKINGLY*

Eğźøń më tepër se një muaj më parë

You are BOSS *THUMBS UP*

Eğźøń më tepër se një muaj më parë

Caffe time boss ;)

Joseph më tepër se një muaj më parë

*BEACH*

ania3011 më tepër se një muaj më parë

Buaaaaaa xaxa xa !

Joseph më tepër se një muaj më parë

=-O *JOKINGLY* *THUMBS UP*

Eğźøń më tepër se një muaj më parë

You Are Omber One BOSS *HI* *YES*

Joseph më tepër se një muaj më parë

*THUMBS UP* *DRINK*

Eğźøń më tepër se një muaj më parë

Little magic for you :P :P

Joseph më tepër se një muaj më parë

hvala

ania3011 më tepër se një muaj më parë

I\'m so sorry I have forgoten about your birthday!!! :-(<br />
I wish you much luck and happiness!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<wbr>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joseph më tepër se një muaj më parë

no problem thank you

ania3011 më tepër se një muaj më parë

Happy Easter!!!

Joseph më tepër se një muaj më parë

*YES* *DRINK*

ania3011 më tepër se një muaj më parë

Have great Christmas holidays!

Joseph më tepër se një muaj më parë

thank you

ania3011 më tepër se një muaj më parë

☆ ☆ 3 years of being the Chief Moderator☆ ☆ <br />
HAPPY ANNIVERSARY!!!<br />
◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎◎

Joseph më tepër se një muaj më parë

thank you

Trego më shumë
Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania