Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate aavoke 13. Nëntor 1962 (57), Pärnu, Estonia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

-liiakene- më tepër se një muaj më parë

Suured õnne soovid ja ikka palju õnne.

sobrapaev më tepër se një muaj më parë

Õnnesoovid!!!

merx1177 më tepër se një muaj më parë

Palju õnne!

JERELY50 më tepër se një muaj më parë

Õnne juubilarile ka siit kaudu!

keydy më tepër se një muaj më parë

Palju õnne sünnipäevaks!!!:)

merx1177 më tepër se një muaj më parë

JUUBELI ÕNNESOOVID!!!!

ELUTEED EI KATA ASFALT më tepër se një muaj më parë

Palju õnne! Rõõmsat sünnipäeva ja ikka edasi rõõmsa huumorimeelega!

merx1177 më tepër se një muaj më parë

Palju, palju õnne ikka!!!

agne1 më tepër se një muaj më parë

Jälle aasta möödas.......<br />
Palju õnne!

truu62 më tepër se një muaj më parë

Palju õnne sulle Aavoke!

ELUTEED EI KATA ASFALT më tepër se një muaj më parë

Oled medalit väärt! Sinu huumorimeel on nakatuv!

merx1177 më tepër se një muaj më parë

Palju õnne!!

Marje më tepër se një muaj më parë

PALJU ÕNNE!

aave më tepër se një muaj më parë

Väga kelmikad mõlemad:)

merx1177 më tepër se një muaj më parë

Hilinenud õnnesoovid pidid olema õnne-toovad!!!

keydy më tepër se një muaj më parë

Palju,palju õnne sünnipäevaks!!!:)

agne1 më tepër se një muaj më parë

Olgu sul õnne ikka nii öösel ,kui päeval!:)

truu62 më tepër se një muaj më parë

Õnnitlus ka siitkaudu!

Marje më tepër se një muaj më parë

Palju õnne!

Riina468 më tepër se një muaj më parë

Ai synnipäevalaps palju önne sulle !!!

Trego më shumë
Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania