Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Eduard 11. Nëntor 1992 (27), Kohila, Estonia Ishte online gati një javë më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

kutsu39 më tepër se një muaj më parë

palju palju õnne sulle sünnaks:)

kutsu39 më tepër se një muaj më parë

palju palju õnne sünnaks:)

Maidu05 më tepër se një muaj më parë

you <br />
<br />

Eduard më tepër se një muaj më parë

you you :D

andra1234567891 më tepër se një muaj më parë

kena!

Eduard më tepër se një muaj më parë

tnx,,sinuse ju =)

babe27 më tepër se një muaj më parë

eih, hästi palju palju palju;)

Eduard më tepër se një muaj më parë

njh,aga ikkagi kui siis aind 50%<br /> mitte rohkem :D

babe27 më tepër se një muaj më parë

armas =)

Eduard më tepër se një muaj më parë

mmm,kui siis hästi hästi hästi<br /> natukene mingi 0,001%=)

au4h më tepër se një muaj më parë

kena oled:)

Eduard më tepër se një muaj më parë

tnx aga sina kenam

blondiin002 më tepër se një muaj më parë

muhe aga muidu kena ;-) päikest

Eduard më tepër se një muaj më parë

äitähh sulle *HI* <br /> nati jh sulle ka päikest :-)

enno07 më tepër se një muaj më parë

mõnus...tore pilt....ole mõnus......

Eduard më tepër se një muaj më parë

äitähh :D ikka jh

Eduard më tepër se një muaj më parë

uusi tutvusi,sõpsi;)

djraul2760 më tepër se një muaj më parë

lahe pilt :P kus kohas see on tehtud??

Eduard më tepër se një muaj më parë

tnx<br /> kohilas mõisa poe<br /> ees;)

babe27 më tepër se një muaj më parë

miks ei usu ;) <br />
oled jjuuu 8-) <br />
(L)

Eduard më tepër se një muaj më parë

ei tya,ex hakkan uskuma siis <br /> no kui olen siis olen;)<br /> sina ikkagi armsam mull üli kena<br /> oled ka :D:D:)

babe27 më tepër se një muaj më parë

armas ;-)

Eduard më tepër se një muaj më parë

ei usu mina ;)<br /> sina oled mull veel armsam:D<br /> armastan sind väga:)

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania