Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate vld p 04. Prill 1974 (46), Resen, Macedonia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

perunika më tepër se një muaj më parë

srecan rodjendan :) !!!

citer më tepër se një muaj më parë

Moze li bez politike *JOKINGLY*

vld më tepër se një muaj më parë

nemoze bre znas daje vamo kriza aja prvo povikani ko uvek i ko kalimero znas *LOL* *LOL* *LOL*

nema më tepër se një muaj më parë

komentar......lepa boja majice.... *HI* *HI*

vld më tepër se një muaj më parë

pa hvala :) *HI*

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

Hvala prijatelju puno ...:*<br />

vld më tepër se një muaj më parë

znas vec draga draga moja drugarice *KISSING* *ROSE* *GIVE_HEART*

maki2601 më tepër se një muaj më parë

Ljubim samo napred ;)

vld më tepër se një muaj më parë

veliki ljubac iod mene maki prelepo ti vece zelim e da trazila te maja na fejsu pricami o tebe kakosi najbolja i najveca dobrica

_SALE_HH_ më tepër se një muaj më parë

Ko te naljutio druze

vld më tepër se një muaj më parë

ovaj fasizam avtokratura diktatura koi vladaju tu koda nezivimo u evropi vecneznam kad i gde :-(

vld më tepër se një muaj më parë

protestiram :- :- :-

caca më tepër se një muaj më parë

Srecan rodjendan :-{} *DRINK*

vld më tepër se një muaj më parë

odsrca hvala *DRINK*

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

Hvala prijatelju :)

vld më tepër se një muaj më parë

znas uvek za tebe draga moja drugarice veliki pozzzzzzz saljem i prelep danic zelim *HI* *HI* *HI*

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

Puno hvala puno...:)

vld më tepër se një muaj më parë

ma nista uvek za tebe znas :) veliki pozzzzzzz i prelepo vece zelim

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

Puno hvala...:)

vld më tepër se një muaj më parë

uvek za tebe draga moja drugazice znas to puno hvala i tebi :-)

caca më tepër se një muaj më parë

*DRINK* srecan rodjendan *KISSED* *KISSED* *KISSED* [:-}

vld më tepër se një muaj më parë

odsrca hvala draga moja drugarice veliki poz od mene i prelep danic zelim

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

<a href="/g/?link=http%3A%2F%2Fshrani.si%2Ff%2F1L%2FX9%2F2XiP4amV%2Fprenos-3.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://shrani.si/f/1<wbr>L/X9/2XiP4amV/prenos<wbr>-3.jpg</a><wbr> KISS VELIKI

vld më tepër se një muaj më parë

odsrca hvala draga moja drugarice veliki poz od mene i prelep danic zelim

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

Hvala prijatelju moj puno...:)

vld më tepër se një muaj më parë

ma znasme uvek za pravu drugaricu mada sveje manje to ti :(

caca më tepër se një muaj më parë

Ko je naljutio mog dragog prijatelja ?

vld më tepër se një muaj më parë

ma tosam ja pozirao kod drugog fotografa aon kaze dzaba takosi dobrica so neumes nida izglumis dasi ljut *JOKINGLY*

vld më tepër se një muaj më parë

*HI* *HI* *HI*

vld më tepër se një muaj më parë

*HI* *HI* *HI*

vld më tepër se një muaj më parë

*DRINK* *DRINK* *DRINK*

vld më tepër se një muaj më parë

*DRINK* *DRINK* *DRINK*

vld më tepër se një muaj më parë

pozzzzzzzzz svima

Trego më shumë
Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania