Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Krissu z 06. Shtator 1988 (33), Kuressaare, Estonia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Vana Plakso më tepër se një muaj më parë

See pilt võiks ka fb olla see nii armas pilt ikka :)<br />

picaso20 më tepër se një muaj më parë

Oi palun-palun :) :)

picaso20 më tepër se një muaj më parë

Oii sa oled nii ilus nagu kõige ilusamad roosid ja sinule kinkiks vaid kõige ilusamad roosid. ;)

Krissu më tepër se një muaj më parë

aitähh:)

Ants Mändmets më tepër se një muaj më parë

Värviline kirev taevas,<br />
Mustriline ilus taevas.<br />
Uue kauni aasta algus,<br />
Taevast paista kaunis valgus.<br />
<br />
Kõik on rõõmsad ,<br />
Pidu peavad.<br />
Joovad morssi ,<br />
Söövad torti.<br />
Ootan väga järgmist aastat,<br />
Pidusid ja lootusi. <br />
<br />
Katy556<br />
<br />
Head uut aastat!

Krissu më tepër se një muaj më parë

Head Uut Aastat!

kanal2005 më tepër se një muaj më parë

Ilus ja kaunis naine

Krissu më tepër se një muaj më parë

Aitähh

Vana Plakso më tepër se një muaj më parë

armas :)<br />

Krissu më tepër se një muaj më parë

tänud:)<br />

zagorski më tepër se një muaj më parë

ilus oled

Krissu më tepër se një muaj më parë

aitähh:)

smile-smile më tepër se një muaj më parë

armas ikkkka ju

Krissu më tepër se një muaj më parë

aitähh:)

Vana Plakso më tepër se një muaj më parë

sa oled nii armas ikka :)<br />
<br />

Krissu më tepër se një muaj më parë

aitähh:)<br />

Vana Plakso më tepër se një muaj më parë

armas piiga :)

Krissu më tepër se një muaj më parë

aitähh..<br />

Vana Plakso më tepër se një muaj më parë

see ikka nii armazz pilt :)

Krissu më tepër se një muaj më parë

tore kui meeldib :)<br />

jaanek otter më tepër se një muaj më parë

sau

RAUNOL më tepër se një muaj më parë

ilus

TALLINNALINN më tepër se një muaj më parë

oi kui ilus

odiak më tepër se një muaj më parë

on küll ilus pilt mõlemast

Krissu më tepër se një muaj më parë

täname:)

Vana Plakso më tepër se një muaj më parë

ai kurjamit armsad !!!!!!!!!!!!!!<br />

Krissu më tepër se një muaj më parë

täname ;)

Badboys1 më tepër se një muaj më parë

Mega nummyd

Krissu më tepër se një muaj më parë

tänud:)

picaso20 më tepër se një muaj më parë

oii te olete nii ilusad ja ime armsad. ;)

Krissu më tepër se një muaj më parë

Tänud:)

Vana Plakso më tepër se një muaj më parë

võtta või naiseks nii armas ikka:P<br />

maeots më tepër se një muaj më parë

nii nunnud ja armsad olete

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania