Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate alikmikkel z 31. Gusht 1970 (51), Tallinn, Estonia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

sirje1955 më tepër se një muaj më parë

<br />
supper...... :-)

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

aitäh.

myy01 më tepër se një muaj më parë

Kenalt meeskodanikult ilus kompliment. Ma tänan ;)

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

suur tänu.

siive1 më tepër se një muaj më parë

unustuste mees ..karvane ,musklis...ja kindlasti väga sexikas...uh.uh---

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

Tänan sooja sõnad eest.<br /> see on tõesti nii.

Airi më tepër se një muaj më parë

mulle meeldivad karvased mehed.

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

väga meeldiv.<br /> aga mulle meeldib suured rinnad.

Airi më tepër se një muaj më parë

oi kui karvane mees....

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

sind ei meeldib karvased.

siive1 më tepër se një muaj më parë

wau......supper....

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

sina ka supper .ARMAS.

siive1 më tepër se një muaj më parë

supper....... *KISSED*

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

TÄNAN.<br /> seda ma ise tahaks parem.<br /> sind......

siive1 më tepër se një muaj më parë

Üüüüüüü.........uh,uh......

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

kas sa tahd mind.

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Ilusaid jõule!!!!

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

tänan .

Helme670212 më tepër se një muaj më parë

kena mees .

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

tänan.

annekeann më tepër se një muaj më parë

Head Halloweeni!

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

tänan Anneke.

annekeann më tepër se një muaj më parë

Õnne ja ilu, rõõmu ja rahu, lilli nii palju, et pihku ei mahu! Palju-palju õnne!<br />
*ROSE* *ROSE* *ROSE* *KISSING*

annekeann më tepër se një muaj më parë

Ilusat Jaanipäeva!

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

suur tänu kallike.

eret më tepër se një muaj më parë

Oh sa pagan milline silma ilu.Aitah ilusa pildi eest.

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

suur tänu.<br />

siive1 më tepër se një muaj më parë

wau,ikka oskan saslõkki teha,aga ise saslõkiks ei taha veel........hahahahahahhahah

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

miks mitte .<br /> väga tahan.

pipa më tepër se një muaj më parë

päris sexy mees *KISSED*

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

Kirjuta vastus...

vasilina më tepër se një muaj më parë

väga-väga keena meest

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

tänan.

Marin1 më tepër se një muaj më parë

nii nunnu oledki või,uskumatu?

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

tänan.<br /> te oled ka nunnu.<br /> miks te ei usu mind.<br /> ma olen aus mees.

annekeann më tepër se një muaj më parë

Uuel aastal õnne, edu,<br />
põnevaid ja sirgeid radu!

alikmikkel më tepër se një muaj më parë

tänan kallike.

annekeann më tepër se një muaj më parë

Aina vuravad aasate read,<br />
<br />
ühed neist paremad,<br />
<br />
mõnel on vead.<br />
<br />
Kuid need, mis tulevad –<br />
<br />
Olgu Sul ainult head!<br />
<br />
PALJU-PALJU ÕNNE SÜDAMEST!

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania