Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Милан Стрика r 16. Janar 1989 (31), Serbia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

hvala dušo puno...:)<br />
preslatki ste!!!

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

SREČO HVALA HVALA...:)<br />
PRESLATKI STE!!!

kramer më tepër se një muaj më parë

hvala bajkeru<br />
ti vec hvatas krmad,vidim

Милан Стрика më tepër se një muaj më parë

pa druze ja sam Sarandzija vec nekih 3 god,mada je bilo jos lepih primeraka mozda bude jos fotki.

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

thx thx...:)

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

hvala medenko nna prelepome komplimentu...i naravno pusama...vračam...************

maruskic më tepër se një muaj më parë

Hvala lepo!

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

slatkišu hvala puno...:)

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

wow andjele puno hvala...:)<br />
fotkica ti je predivna!

Jeka më tepër se një muaj më parë

;-) Ponekad nam dani ne znace nista,gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu.<br />
Al danas je samo tvoj dan i ti ga cinis najsretnijim na svetu!SRETAN ROÐENDAN. :-)

Милан Стрика më tepër se një muaj më parë

Hvala puno od srca ;) ;) ;)

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

wooooooooow hvala puno medeni... *ANGEL*

Милан Стрика më tepër se një muaj më parë

;) ;) ;) ;) ;) Nema na cemu ;) ;) ;) ;)

vekacica2 më tepër se një muaj më parë

hvala

dianna më tepër se një muaj më parë

za tebe..

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania