Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate kuki222 r 04. Janar 1956 (64), Tallinn, Estonia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Allan më tepër se një muaj më parë

Pulas?

kuki222 më tepër se një muaj më parë

jah

truu62 më tepër se një muaj më parë

Palju,palju õnne ja tervist!

kuki222 më tepër se një muaj më parë

Aitäh :)

siivak më tepër se një muaj më parë

Palju õnne sünnipäevaks!

.... më tepër se një muaj më parë

Õnnehetki igasse päeva ! *ROSE*

truu62 më tepër se një muaj më parë

Parimad õnnesoovid juubilarile!<br />

mann13 më tepër se një muaj më parë

Õnnestus see meie selle aasta päike kätte saada!

meisterkokk më tepër se një muaj më parë

*ANGEL* *ROSE* *ROSE* *ROSE*

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania