Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate tihibb 18. Nëntor 1985 (35), Moscow, Russia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

amerikanka më tepër se një muaj më parë

Lepa ti bas ova ruskinja jesi li je tamo upoznao poz

tihibb më tepër se një muaj më parë

Lepa lepa nego sta,samo nije ruskinja :)<br />

Afrodita59 më tepër se një muaj më parë

Sta ces na mom profilu....ti da me ocenjujes...u svoju generaciju idi...

tihibb më tepër se një muaj më parë

ni sam ne znam odkud tebe ocenih...ti sutra oceni sa jedinicom meni ne pravi razliku

tihibb më tepër se një muaj më parë

ti ako znas neku koja to moze slobodno me preporuci :)

tihibb më tepër se një muaj më parë

nema na cemu zasluzila si pozzzz

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania