Vlerësoni 20 foto dhe fitoni 20 pikë bonus!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate lember25 🛈 13. Janar 1984 (35), Kuressaare, Estonia Ishte online gati një javë më parë
Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

tuhkatriinu8 më tepër se një muaj më parë

kuhu minek on

idioodihakatis më tepër se një muaj më parë

Ja vötame valvel..........:)

-riksu- më tepër se një muaj më parë

Vinge värk :D :D :D

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania