Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Ana w 28. Nëntor 1963 (56), Belgrade, Serbia Ishte online më pak se një ditë më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

aleksandar më tepër se një muaj më parë

Pozdrav! jel mozemo da razmenimo poruke?

uroš më tepër se një muaj më parë

Hvala što ste me izabrali za osobu koja vam se svidja.I vi se meni takodje svidjate.Želim vam lep i prijatan dan pozdrav.

uroš më tepër se një muaj më parë

Ostanite zauvek tako lepi kao što jeste pozdrav.

uroš më tepër se një muaj më parë

Izuzetno lepa dama pozdrav

Siki më tepër se një muaj më parë

qbwdtuiwxx.

Pavle më tepër se një muaj më parë

pozdrav jesi za druzenje

bbuki më tepër se një muaj më parë

prefinjena,izuzetno lepa i privlacna

radivovanplavi më tepër se një muaj më parë

slatka i simpaticna...veliki pozzz Ana

uroš më tepër se një muaj më parë

Izuzetno lepa dama pozdrav.

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania