Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Raivo v 14. Mars 1979 (41), Hamilton, United Kingdom Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

kull4000 më tepër se një muaj më parë

Vastuseks.....vaatasin siis hoolikamalt et kumb ;-) tundub et mõlemad *YES*

kull4000 më tepër se një muaj më parë

Vauu....ilus

Raivo më tepër se një muaj më parë

ei tea kumb...???

raigo më tepër se një muaj më parë

tere palju see kuullaager maksab ka

Raivo më tepër se një muaj më parë

mitte palju, viiekümne kiloga saab kätte...

kajatips më tepër se një muaj më parë

kui aus olla , siis olete ikka erinevad ka välimuselt. Toivo on ikka Toivo ja Raivo ikka Raivo. Segi ikka ei aja,

armastaja23 më tepër se një muaj më parë

ÜKS ON ILUSAM KUI TEINE!!!!!!! Ei tea, kelle idee see seekord oli???

kajatips më tepër se një muaj më parë

mis mul arvata, ma ju tunnen teid..

Raivo më tepër se një muaj më parë

Ajad muutuvad aga meie ei muutu...

kajatips më tepër se një muaj më parë

ah venna paremal ja venna vasemal, ok

Raivo më tepër se një muaj më parë

aga ongi nii juu, või mis sina arvasid ???

jane më tepër se një muaj më parë

armas:)

ylage më tepër se një muaj më parë

kord piibeleht peal ja westman all, siis jälle westman all ja piibeleht peal....

Raivo më tepër se një muaj më parë

ka nii võib öelda jh...

kairiin më tepër se një muaj më parë

kle see vasakpoolne on ikke t2itsa kobe kus tema leidsite <br />
kolm kobetikku=)

Raivo më tepër se një muaj më parë

ta kuulub meie seltskonna hulka kellega me käime igasugu huvitavaid asju tegemas... tähh sulle kommi eest kobedik !!!

kairiin më tepër se një muaj më parë

mulle meeldib see pilt!!!

Raivo më tepër se një muaj më parë

tähh sulle kommentaari eest ja seda on hea teada et sulle meeldib see pilt.

armastaja23 më tepër se një muaj më parë

Mina näen ainult lõvi unes aga sina lähed kohe nii lähedale!

Raivo më tepër se një muaj më parë

jh... sellest võib järeldada ainult seda, et olen julge poiss...

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania