Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Aare Kajak q 30. Qershor 1956 (63), Estonia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

blacky98 më tepër se një muaj më parë

Ega tea ka ilus on

truu62 më tepër se një muaj më parë

Palju õnne!

Aare Kajak më tepër se një muaj më parë

tänan südamest...

aave më tepër se një muaj më parë

Ilusat advendiaega ! *ANGEL* *ANGEL* *ANGEL*

tuuline52 më tepër se një muaj më parë

Väga meeldiv mees oled

Aare Kajak më tepër se një muaj më parë

tänan sind südamest..................

krasupea më tepër se një muaj më parë

täitsa ontlik :)

Aare Kajak më tepër se një muaj më parë

ikka sinu jaoks loodud....

inglike69 më tepër se një muaj më parë

Valdur see sina?<br />

Aare Kajak më tepër se një muaj më parë

mina ei ole valdur minu nimi on aare...

sirrsorr më tepër se një muaj më parë

Ja kohe nii tõsine ma arvan et naeratus sobiks rohkem!!!!

Aare Kajak më tepër se një muaj më parë

ikka tõsine mis teha...

sirrsorr më tepër se një muaj më parë

Ja leitsin sinu ka siit ülesse.Ilusat suve nautimist!!!!

Aare Kajak më tepër se një muaj më parë

tänan...

truu62 më tepër se një muaj më parë

Palju õnne sünnipäevaks!

Aare Kajak më tepër se një muaj më parë

tänan...

aave më tepër se një muaj më parë

Palju tervist ja õnne!

Aare Kajak më tepër se një muaj më parë

tänan...

sirka më tepër se një muaj më parë

Õnne juubeliks ja kõike head eluteel!

Aare Kajak më tepër se një muaj më parë

tänan heade soovide eest...

aave më tepër se një muaj më parë

Palju õnne!!!

Aare Kajak më tepër se një muaj më parë

tänan...

moisapreili më tepër se një muaj më parë

Kas sellelt kitarrilt lugu ka kuulata saab! Laulaksin kaasa.<br />
Mõisapreili

Aare Kajak më tepër se një muaj më parë

ma ei oska veel mängida...

kassike më tepër se një muaj më parë

oi milline tibi sul on

Aare Kajak më tepër se një muaj më parë

Ma olen vallaline...

truu62 më tepër se një muaj më parë

Õnnitlen hällilast! *ROSE* *ROSE* *ROSE*

Aare Kajak më tepër se një muaj më parë

Tänan..

loviisa59 më tepër se një muaj më parë

Pukama peab,muidu ei jaksa seda e lukoomat kanda...

truu62 më tepër se një muaj më parë

Palju õnne sünnipäevaks! Kaunist suve teilegi ja olge samuti tubli!<br />

Aare Kajak më tepër se një muaj më parë

Tänan õnnitluste eest...tubli olete...

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania