Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Riivo p 13. Prill 1983 (36), Kuressaare, Estonia Ishte online disa orë më parë më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

lisandra më tepër se një muaj më parë

vaata et alla ei kuku

rita007 më tepër se një muaj më parë

Hinnata kõrgema reitinguhindega ei saa, kuna on mingid tobedad reeglid siin .. Kena suve jätku . :-)

lisandra më tepër se një muaj më parë

täitsa nunnu

Riivo më tepër se një muaj më parë

ei tea. pole ju :)

reilika23 më tepër se një muaj më parë

Jõudu tööle,kenake:)

Riivo më tepër se një muaj më parë

Tänud :)

Liis Siil Erin më tepër se një muaj më parë

Sa siis oled ka mees kes k6nnib katuseid pidi :-)

Riivo më tepër se një muaj më parë

:P

Liis Siil Erin më tepër se një muaj më parë

See ka samas p2ris hea pilt :-D<br />
Vaata et alla ei kukku..........

Riivo më tepër se një muaj më parë

õnneks ei kukkunud kuigi hirmus oli seal üleval küll :)

Liis Siil Erin më tepër se një muaj më parë

Yks lemmikumaid pilte :-)

Riivo më tepër se një muaj më parë

:)

Merike84 më tepër se një muaj më parë

Lahe pilt :)

Riivo më tepër se një muaj më parë

:)

telefon12 më tepër se një muaj më parë

ilus pilt ja oled töö mees

Riivo më tepër se një muaj më parë

:)

brokenangel13 më tepër se një muaj më parë

Mm:(:):(:)

Riivo më tepër se një muaj më parë

Mm jh :)

brokenangel13 më tepër se një muaj më parë

ok:(:):)(::():):():):():):(:)

Riivo më tepër se një muaj më parë

:) :(

brokenangel13 më tepër se një muaj më parë

ˇ:():)(:):;():;;::)(

Riivo më tepër se një muaj më parë

nu jh :)

brokenangel13 më tepër se një muaj më parë

:):):):))::))((::(:(:(:(:_ ja h

Riivo më tepër se një muaj më parë

:( ?

brokenangel13 më tepër se një muaj më parë

:) :) :) :) :) :) (: (: (: (:

Riivo më tepër se një muaj më parë

;)

brokenangel13 më tepër se një muaj më parë

ok siis...

Riivo më tepër se një muaj më parë

:)

brokenangel13 më tepër se një muaj më parë

ok siis..vana oled

Riivo më tepër se një muaj më parë

kõvasti ikka üle 20 :)

brokenangel13 më tepër se një muaj më parë

nimi...hüüdnimi...!?

Riivo më tepër se një muaj më parë

Nimi siis Riivo ja hüüdnimi Riff :)

brokenangel13 më tepër se një muaj më parë

kes oled

Riivo më tepër se një muaj më parë

?

telefon12 më tepër se një muaj më parë

küll sa oled nunnu ja armas

Riivo më tepër se një muaj më parë

ei ole :)

Lumivalgeke19 më tepër se një muaj më parë

oo sa nii armas ja nunnu pilt mulle meeldib väga

Riivo më tepër se një muaj më parë

tehtud siis Lius :)

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania