Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Aleksandar Todorovic s 28. Maj 1985 (34), Belgrade, Serbia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Aleksandar Todorovic më tepër se një muaj më parë

Ohoh dobro vece kako je :)) nemoj tako taman posla duzna nisi,veliko hvala :))

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

Thx...:)

Aleksandar Todorovic më tepër se një muaj më parë

Nema na cemu uvek :)

bunny92 më tepër se një muaj më parë

Objasnio si likovima kako jedan decko treba da izgleda :P :)

Aleksandar Todorovic më tepër se një muaj më parë

Hvala hvala :PPP

bunny92 më tepër se një muaj më parë

objasnio si :)

Aleksandar Todorovic më tepër se një muaj më parë

hehe za sta objasnio:)))

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

SRCULENCE MOJE HVALA PUNO...:)

gaga97 më tepër se një muaj më parë

HVALA ZA OCENE

Aleksandar Todorovic më tepër se një muaj më parë

nema na cemu ....

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

hvala hvala... *ANGEL* <br />
super si!!!

Aleksandar Todorovic më tepër se një muaj më parë

nema na cemu hvala :)

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania