Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Eero Rehtla r 14. Janar 1981 (39), Pärnu, Estonia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

tibuke1881 më tepër se një muaj më parë

Sul mega ilusad ja salapärased silmad. Olen neist lausa võlutud.

tibuke1881 më tepër se një muaj më parë

Koht kohaks, aga noormees on ka väga ilus minu meelest.

eve më tepër se një muaj më parë

peaks mainima,et suht nunnu:)

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania