Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate sylwiano s 26. Maj 1981 (40), Wroclaw, Poland Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

KingaPawelec më tepër se një muaj më parë

Delikatny ale ładny uśmiech

sylwiano më tepër se një muaj më parë

Dziękuje ci bardzo

JAGusiaW1 më tepër se një muaj më parë

Przyjemne słoneczko biega Ci po twarzy i psoci...niech biega:)pozdrawiam

Ewcia4 më tepër se një muaj më parë

a co to za minka ?:)

rennik më tepër se një muaj më parë

Kiedy przychodzi późna godzina i gwiazdy się pojawiają, wchodzę na stronkę, bo z gwiazdek czytam że przyjaciele czekają. Więc się uśmiecham jest tu cieplutko, tego właśnie mi trzeba... I tak mi teraz do Ciebie blisko, jak gwiazdom blisko do nieba... Dobranoc

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania