Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Nika y 20. Maj 1992 (27), Tbilisi, Georgia Ishte online më pak se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

lulu-lulu93 më tepër se një muaj më parë

ttuuntulaa

liza më tepër se një muaj më parë

Rogorr mikvarss chemibichi < 333

Nika më tepër se një muaj më parë

Vafren shenze dzalian miyvarxar

julia më tepër se një muaj më parë

simpo, simpooo

Nika më tepër se një muaj më parë

:))<br /> <br /> Dzalian kargad gamoiyurebit :)

liza më tepër se një muaj më parë

tvalebi < 33 Dzanmikvarxar

Nika më tepër se një muaj më parë

mec xo ici < 3

liza më tepër se një muaj më parë

Chemii Nikaaa < 33

Nika më tepër se një muaj më parë

chemi lizuzii < 3

liza më tepër se një muaj më parë

Miyuarxarr !! < 33

Nika më tepër se një muaj më parë

mec miyuarxuar :*

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania