Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate helgi1 y 03. Maj 1997 (23), Keila, Estonia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Elulill më tepër se një muaj më parë

Kõike head ja kaunist Helgi teile!

Mees më tepër se një muaj më parë

kas preili on vaba ja vallaline?

Mersumees5 më tepër se një muaj më parë

Tere kaunis Daam! *ROSE* <br />
Kas suhtleksime?

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Tervitus!

-liiakene- më tepër se një muaj më parë

Suured südamlikud õnnesoovid ja ikka palju õnne.

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Tänukallid! *GIVE_HEART*

Helesarap më tepër se një muaj më parë

Palju õnne, päikest, armastust!

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Tänukallid!

sobrapaev më tepër se një muaj më parë

Õnnesoove häid ja sooje!!!! Päikest!!!

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Tänukallid! *GIVE_HEART*

Elulill më tepër se një muaj më parë

Õnne,Tervist ja Rõõmu Tänasesse Päeva!!! *ROSE* *ROSE* *ROSE*

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Aitäh! *GIVE_HEART*

merx1177 më tepër se një muaj më parë

Armas Helgi! Palju önne, tugevat tervist ja päikese-kallid!

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Suured tänud Sulle Merike!

eiram41 më tepër se një muaj më parë

Õnnitlused!

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Tänan!

seppo57 më tepër se një muaj më parë

MISSÄ MATKAILIT.

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Teel Kreeka poole!

-liiakene- më tepër se një muaj më parë

Kaunist kõrvitsapidu.

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Aitäh!

Elulill më tepër se një muaj më parë

Värviderohket.kuldset sügist! *ROSE*

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Tänan!Teile ka!

harlesvari më tepër se një muaj më parë

Maailma avastama

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Teel Kreeka poole!

seppo57 më tepër se një muaj më parë

KAUNIS OLED.

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Aitäh!

seppo57 më tepër se një muaj më parë

KAUNIS OLED.

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Tänud!

Elulill më tepër se një muaj më parë

Jätkuvat suve Helgi! *ROSE* ;-)

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Aitäh....Teile ka! *THUMBS UP* *ROSE* *ROSE*

veera vaht. më tepër se një muaj më parë

Palju õnne!

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Tänan!

ELUTEED EI KATA ASFALT më tepër se një muaj më parë

Armas,Helgi! Palju õnne ja meeldivat olemist kõige kallimate seltsis! *ROSE* *ROSE* *ROSE* *ROSE* *ROSE* *ROSE* *ROSE* *ROSE* *ROSE*

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Aitäh!

Elulill më tepër se një muaj më parë

Südamlikud õnnesoovid sünnipäevaks! *GIVE_HEART* *ROSE* *ROSE* *ROSE*

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Tänan!

airiin2 më tepër se një muaj më parë

Õnnesoovid ka minu poolt.

helgi1 më tepër se një muaj më parë

Tänukallid!

Trego më shumë
Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania