Labb 25. Qershor 1990 (29), Vucitrn, Kosovo Ishte online gati një muaj më parë
Fotografitë 9 photos
  • Qëllimi i regjistrimit tim në këtë web-faqe është miqësiflirtojmarrëdhënie
  • Interested in girls
  • Unë flas albania.
  • Megjithatë, për t'u përgjigjur
  • 179 cm
  • Megjithatë, për t'u përgjigjur
  • Megjithatë, për t'u përgjigjur
  • 08.06.2011
  • Response rate very low
Rreth meje

Nëse e do një person për shkak të bukurisë së tij, nuk është dashuri por dëshirë... Nëse e do një person për shkak të inteligjencës së tij, nuk është dashuri por admirim.... Nëse e do një person për shkak të pasurisë së tij, nuk është dashuri por interes.... Nëse e do nje person dhe nuk e di pse, KJO QUHET DASHURI..

Profile link

Dhuratat e Tij
Muzikë Spotify (0)
Dhuratat e Tij
Ditar (29)
Dërguar më tepër se një muaj më parë
Dërguar më tepër se një muaj më parë
Dërguar më tepër se një muaj më parë
Dërguar më tepër se një muaj më parë
Muzikë Spotify (0)

Rezultati më i mirë

Gjithsej Vota: 363

His quizzes
User hasn't taken any quizzes