Rreth nesh

Top.al bën takim më shoqëror dhe flirtues, duke u dhënë përdoruesve mundësinë për të shprehur veten më lehtë në mënyrë që të gjejnë ndeshjen e tyre të përsosur.

Top.al përfshin tiparet më të njohura dhe të varur të rrjeteve sociale, duke përfshirë mesazheve, postimeve në mur, "pëlqime" dhe lojëra argëtuese dhe kuize. Këto karakteristika e bëjnë të lehtë për njerëzit më të turpshëm dhe më të kujdesshëm për t'i ndihmuar ata të angazhohen me njerëz të rinj, të thyejnë akullin dhe të fillojnë biseda.