Ditar


Tanjobs
29, Beijing, China

Recently, IGN updated the list of the top ten free games on Steam. These games have both old and new works, and they are very worth playing. Path of Exile, as a Dark like-style game and uses PoE currency, is the Top 1. Let’s take a look!

TOP 10 Fighting Hara
Release date: November 3, 2015
 Fighting Hara is almost a streamlined version of Nintendo. The player controls the character to play on the 2D platform and wins by using dropped weapon props and personal skills. The game supports a variety of modes, such as qualifying, casual multiplayer, and a total of 46 steerable characters.

TOP 9 Legion Fortress 2
Release date: October 10, 2007
 Legion Fortress 2 This is the famous multiplayer FPS of V. It has a variety of game modes, maps, equipment, and heroes with different styles. Capture the flag, control points, carts, arena, king of the hills and other modes, and the player community has created a lot of interesting other modes.

TOP 8 War Lightning Falls
Release date: November 1, 2012
 The Lightning Falls is a super-large military vehicle war MMO with hundreds of war machines from many different eras and nearly ten countries. Players can continue to acquire new aircraft, tanks or warships through upgrades and work together with up to 32 netizens for a real battle.

TOP 7 Gunfire Ranger
Release date: September 15, 2016
 The Gunfire Ranger is similar to Watching The Vanguard, but it’s free, and it…


Tanjobs
29, Beijing, China

The APRG game “Path of Exile” developer Grinding Gear Games (hereinafter referred to as 3G) has repeatedly hinted that the game’s 4.0 update will be a super-large update, although the specific update is still unknown, but recently 3G studio director Chris Wilson said that they will announce specific details on the “Path of Exile Carnival” held in November this year, while the 4.0 version represents the game into the next generation, which will compete directly with Blizzard’s future Diablo 4.

Path of Exile using PoE Currency as the main economics system. The Currency includes: Orb of Fusing, Glassblower’s Bauble, Exalted Orb, etc.

“For us, the 4.0.0 expansion pack will compete with Diablo 4,” Chris Wilson said in an interview with foreign media PCgamesN. “Version 4.0 represents the next generation of ARPG games and will be a very significant update to Path of Exile. We will first announce some content on the ‘Path of Exile’, and players will be able to play earlier versions of this version. It will definitely make people very excited.”

The “Path of Exile Carnival” will be held on November 16th and 17th this year. But for the development of the 4.0 version of the game, it means that there will be about a year and a half. According to previous reports, we know that Blizzard has not launched a new work this year, and if Blizzard can launch “Diablo 4” by 2020, it will definitely be the…


Tanjobs
29, Beijing, China

Three strategies for mining:

1: I want to dig down 1500 layers to make sure that the power is forced to go.

2: The shallow horizontal development, low fuel consumption in the level of 69 ~ 70 or so, the cost of a few is 0, how much is earned. Source of oil: Brush T8 cloaked tomb collar Brush Tuonong The Doctor, T8 oil is enough to dig around 69~70 for a long time. The shallow brightness and dark resistance are very good, the monster thief is weak, and the path to find all kinds of fossils is like a stroll, the original, the ether, the colorful stone money, the holy and the gold is the money, the big money looks at the face. 3:83 or so, 270~300 horizontal development, high investment, high risk and high return. Source of oil: Brush T16 map, which one you like, which brush you want to brush, recommend the brush, lead the elders, then the star sky elders back and forth brush. The brush map has the income of the stars, the elders, the abyss, the abyss, etc., and it is possible to identify the good equipment once. At the depth of 270~300, a T16 oil is only enough for you to take a step. That is to say, at this depth, the cost of taking one step is the cost of a T16, which is nearly 20 Chaos Orb. Therefore, the fossil’s money is not enough…


Tanjobs
29, Beijing, China

Vhpg is the safest market for poe goods, exalted orb and unique items. They have more than 15 verified and trusted sellers, so you can expect:


1. On-time delivery 24/7 at any given time


2. Competitive price (after all, competition makes the price lower)


3. All types of balls and unique items are available in both standard and league modes (including the Beast League)


I can really recommend this. I did a deal of more than $600 there, and I have never had a problem with the seller. Not to mention, I dare say you can find a better customer support website.


Tanjobs
29, Beijing, China

PoE Currency formula:


1. Multiple item recipes


a. Two gold items of the same name (not necessarily the same base items) can be exchanged for one chance


b. Three gold coins of the same name can be exchanged for one alchemy


2. Base item formula


a. The same base of the identified items white, blue, gold three sets can be replaced by an augmentation


b. The same base of unidentified items, white and blue gold can be exchanged for two augmentation


c. The same base has been identified 20% quality items white, blue, gold set can be changed to an alchemy


d. The same base of unidentified 20% quality items, white and blue gold can be exchanged for two alchemy


e. The same base of white gold - dark gold four-piece set can be exchanged for 5 chance (this is a very cost-effective way to deal with garbage dark gold)


3. Set recipes vary by item level


a set of 1-59 certified gold for 1 chance


b. A complete set of 1-59 unidentified gold for 2 chance


c. A complete set of 1-59 unidentified items are 20% gold for 3 chances


d. A complete set of 60-74 certified gold for 1 alchemy


maksimiljano
38, Tirana, Albania

Fëmijëria është një epokë e artë: jo vetëm sepse çdo gjë është një zbulim i pamasë për sytë tanë të fëmijëve, por edhe për shkak se kemi nënën dhe babanë për të na mbrojtur dhe për të na udhëhequr. Çfarëdo që na nevojitet, çfarëdo pengese që na del në rrugën tonë, ne e dimë se mund të mbështetemi tek to.Rritja, siguria që na japin është më pak; bota bëhet më e komplikuar dhe problemet nuk janë më aq të thjeshta për t’u zgjidhur. Por mbi të gjitha, ata, heronjtë tanë, fillojnë të humbasin “superfuqitë” e tyre, energjitë dhe forcën, për sa kohë që jemi, këtë herë ne duhet të kujdesemi për to.Është e vështirë të pranosh që prindërit plaken: prandaj, fillimisht jemi të acaruar nga ato kufizime të vogla të cilat, nga viti në vit i shohim të shfaqen tek ta. Ne jemi të vetëdijshëm se vitet kalojnë dhe flokët e tyre bëhen gri, rrudhat shfaqen në fytyrë, por duhet të pranojmë që ata nuk mund të reagojnë më si dikur dhe të zgjidhin kërkesat tona dhe nevojat e tyre.E pandërgjegjshmja jonë pretendon të njëjtën vëmendje si kur ishim të rinj, të njëjtin rol mbrojtës të fëmijërisë, dhe zemërohemi kur kuptojmë se ajo mungon. Nëse harron një takim, nëse duhet të përsërisësh të njëjtën frazë më fort, nuk është nga pakujdesia ndaj nesh: ne gjithmonë do të mbetemi fëmijët e tyre në sytë e nënës dhe babait.Pastaj, kur ne fillojmë të marrim parasysh këto ndryshime, shqetësimi fillon e shtohet, derisa…


Eğźøń
25, Suva Reka, Kosovo

Miq te dashur tani më Top.al është me nje sistem tjetër dhe nuk është siq ka qenë më par andaj kërkoj nga ju që të jeni prap aktiv siq keni qenë dhe më parë edi se do ju duket shum ndryshe do ju duket e kot qëndrimi në faqe ju lutem për gjdo paqartësi që keni më shkruani në emailin tim support@top.al


17.11.2018
meniking
30, Prishtina, Kosovo

Një person i tretë asnjëherë nuk krijon problem midis dy njerëzve. Është një problem midis të dyve që krijon hapësirë për personin e tretë.


17.11.2018
meniking
30, Prishtina, Kosovo

• Nëse në botë do të kishte një numër më të madh njerëzish që dëshirojnë më shumë lumturinë e tyre se sa jo-lumturinë e të tjerëve, do të jetonim në parajsë tani !


15.11.2018
meniking
30, Prishtina, Kosovo

Në jetë nuk është e rëndësishme të jesh në qender të vëmendjes.. Por të vihet re mungesa jote kur nuk je..!

– Jeta e pyeti vdekjen: "Perse njerzit me duan mua dhe te urrejne ty?" Vdekja ju pergjig: "Sepse ti je nje genjeshter e bukur, ndersa une jam nje e vertet e dhimbshme...!!!


← i mëparshëm 1 2 3 4 5 ... 336 në vijim
Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta