Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate giorgi p 04. Prill 1992 (27), Tbilisi, Georgia Ishte online disa orë më parë më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

ინა më tepër se një muaj më parë

Mmm..💛

giorgi më tepër se një muaj më parë

:)

giorgi më tepër se një muaj më parë

)

giorgi më tepër se një muaj më parë

:)

giorgi më tepër se një muaj më parë

:)

giorgi më tepër se një muaj më parë

:)

giorgi më tepër se një muaj më parë

:)

Love4You më tepër se një muaj më parë

:-)

giorgi më tepër se një muaj më parë

:)))

samo99 më tepër se një muaj më parë

iro mtavars shtq

anee më tepër se një muaj më parë

*GIVE_HEART* *GIVE_HEART* *GIVE_HEART*

giorgi më tepër se një muaj më parë

:))

anee më tepër se një muaj më parë

*THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP*

giorgi më tepër se një muaj më parë

madloba :-{} :-{} :-{}

anee më tepër se një muaj më parë

:-{} :-{} :-{}

giorgi më tepër se një muaj më parë

:-{} :-{} :-{}

CiMcImAa më tepër se një muaj më parë

*KISSING* sadzageli iyavi da shen tavs ra damaviwyebda :-P

giorgi më tepër se një muaj më parë

:D :D :D *THUMBS UP*

CiMcImAa më tepër se një muaj më parë

:*

giorgi më tepër se një muaj më parë

su su su vaxsovar *GIVE_HEART* :-{} :-{} :-{}

TaTa më tepër se një muaj më parë

საყუარელი კი? :D :D :D

giorgi më tepër se një muaj më parë

amas shengan ro vismen ra pativia :)))<br />

TaTa më tepër se një muaj më parë

საყუარელი ბავშვი :D

giorgi më tepër se një muaj më parë

bavshvi :))) ara :-{}

anee më tepër se një muaj më parë

:-P :-P :-P

giorgi më tepër se një muaj më parë

:-P :-P :-P

anee më tepër se një muaj më parë

shen tu ici gvshvelia da egaa :D :D :D

giorgi më tepër se një muaj më parë

aba laaa :)))) aricodi :D

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania