Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Jedrek z 23. Shtator 1969 (50), Piotrków Trybunalski, Poland Ishte online disa ditë më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

natalka2 më tepër se një muaj më parë

Wspaniałego nowego tygodnia, pozdrawiam 👄😚

Jedrek më tepër se një muaj më parë

Wzajemnie Natalka i dziekuje :)

natalka2 më tepër se një muaj më parë

Dobrej nocy życzę i buziaczka zostawiam 👄😚

natalka2 më tepër se një muaj më parë

Milutkiego poniedziałku, buziaczki 👄😙

Jedrek më tepër se një muaj më parë

Dziekuje...ale jutro sroda,wiec niech usmiechu Tobie doda :)Pozdrawiam 👄

natalka2 më tepër se një muaj më parë

Słoneczny popołudniowy uśmiech zostawiam i pozdrawiam 👄😙

natalka2 më tepër se një muaj më parë

Powrotu gorącego lata oraz milutkiego wieczorku życzę  👄😙

Jedrek më tepër se një muaj më parë

Duzo sloneczka w te pochmurne dni Tobie zycze.Pozdrawiam :)

natalka2 më tepër se një muaj më parë

Mnóstwo wakacyjnych przygód i wypoczynku, pozdrawiam milutko 👄 😙

Jedrek më tepër se një muaj më parë

Dziekuje Natalko :)

natalka2 më tepër se një muaj më parë

Cudownego weekendu życzę oraz pozdrawiam 👄😙

Majka më tepër se një muaj më parë

Dziekuję i zyczę Wesolych Swiat

Jedrek më tepër se një muaj më parë

Rowniez dziekuje.<br />

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania