Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate madarushka z 15. Shtator 1992 (29), Riga, Latvia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

feature më tepër se një muaj më parë

Prieks, ka tā!

madarushka më tepër se një muaj më parë

Man arī:D

feature më tepër se një muaj më parë

Skeito vai pozē? :)

madarushka më tepër se një muaj më parë

ļoti sen atpakaļ skeitoju... bet sen vairs nē tagad vnk mājās atmiņu dēļ stāv...<br /> p.s.<br /> nesmu viena no tām sīkajām kas staigā apkārt ar skeitu un domā ,ka tā kādu čalīti nogrābs:D

Jibberish më tepër se një muaj më parë

Zb palikt parada.<br />
Eu davai a nu ka fiksi vienojat vinju klat un nevienojat mani. :D :D :D :D

madarushka më tepër se një muaj më parë

tu nelieti...!

Plegurens- më tepër se një muaj më parë

Sitaa taada kardinosha bilde.. 8-)

madarushka më tepër se një muaj më parë

AIII AIIII nu nezinu gan ;) bet paldies pa 7;) and labi ka ta liekas varbut ta bija slepta doma:)

-Pozitiivaa- më tepër se një muaj më parë

neaprakstāmi izdevusies /h/

madarushka më tepër se një muaj më parë

hmm.nū labi..paldies!:)*

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania