Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate kostjal t 07. Gusht 1991 (30), London, United Kingdom Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Saaldaa më tepër se një muaj më parë

Vienīgais jājautā cik tuvas attiecības Tev ar kādu no face.lv moderatoriem? :D jo nu parasti jau tādas bildes neļauj ievietot :D<br />
Bet bilde neskatoties uz to ir tiešām laba :)

kostjal më tepër se një muaj më parë

Nepazistu nevienu moderatoru !!!<br /> Seja redzama 50 % ,un bilde ir profesionala taisita ..<br />

mariteveldre93 më tepër se një muaj më parë

Bilde skaista nav kur piesieties <br />
domīga un vnk tai pašā laikā ar izdomu un eleganta!<br />
zemee neesi metams smukins jau esi un to nevar noliegt!

mariteveldre93 më tepër se një muaj më parë

ļoti ļoti pazitīva bilde uzreiz liek pasmaidīt!

SaldinaatajA më tepër se një muaj më parë

oh gosh ;*

kostjal më tepër se një muaj më parë

:D

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania