Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate solita u VIP 25. Shtator 1989 (30), Tbilisi, Georgia Ishte online disa orë më parë më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

ramaz gelashvili disa ditë më parë

დავეცი? მერე რა,ცხოვრება რტულია,არ გადამიარო ხელი მომეცი ცამომაკენე ასდამიანო..... დაან ლამაზი სიტკვებია es shesavit lamazia

Xvicha më tepër se një muaj më parë

hi

Luka694 më tepër se një muaj më parë

es gogo mgoni Markshreideria

კოსტა më tepër se një muaj më parë

Chveni dialogi gaxsovs?

კოსტა më tepër se një muaj më parë

Silamazis garda kidev ra dzalas plob?;)

კოსტა më tepër se një muaj më parë

You are amazingly beautiful

maxok më tepër se një muaj më parë
Coffee
mon nick est schick më tepër se një muaj më parë

pretty feet

Beso Lelashvili më tepër se një muaj më parë

debi xart?

hm. më tepër se një muaj më parë

momwere ver gwer

tornike më tepër se një muaj më parë

damamate ra saqme maq ver gwer piradshi

Gabrieli më tepër se një muaj më parë

Rogor xar

AB-Lincoln më tepër se një muaj më parë

brunett 100% ?<br />

spartaki më tepër se një muaj më parë

მომწერე ტელეფონი

spartaki më tepër se një muaj më parë

მომწონხარ და შეგხვდები ბევრი მიკიბ მოკიბვის გარეშე

spartaki më tepër se një muaj më parë

სუპერ გოგო ხარ

mosiniki më tepër se një muaj më parë

<br />
ქალი? -<br />
<br />
მიყვარს,<br />
<br />
მიყვარს ქალი<br />
<br />
ღვინოც -,<br />
<br />
ოღონდ არა ქარხნის,<br />
<br />
პურიც,<br />
<br />
ოღონდ არა ფურნის,<br />
<br />
პური - თონის<br />
<br />
ღვინო - ჭურის<br />
<br />
ქალი -<br />
<br />
მსგავსი გაზაფხულის.<br />
<br />

Shezofren1 më tepër se një muaj më parë

Rogor xar?

noname001 më tepër se një muaj më parë

*KISSED*

Chior100 më tepër se një muaj më parë

Ulamazesi gogo xar

Trego më shumë
Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania