Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Gaggy q VIP 14. Korrik, Belgrade, Serbia Ishte online disa orë më parë më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Jelena zena koje nema më tepër se një muaj më parë

hvala najlepse ..pozdrav.

Goga më tepër se një muaj më parë

Ujaaa 🍺

zeljaana më tepër se një muaj më parë

Jedini koji je korektno, predano i odgovorno izvršavao poslove moderatora, takvi treba da se biraju i budu vodeći, za primer ostalima! *HI* *THUMBS UP*

Gaggy më tepër se një muaj më parë

Hvala Ana :-[ *ROSE* *HI*

zeljaana më tepër se një muaj më parë

*KISSING* *KISSING* *KISSING*

Gaggy më tepër se një muaj më parë

*ROSE* *HI*

zeljaana më tepër se një muaj më parë

Kafa za tebe, kad se probudiš!Želim ti lep dan, Gagi!

Gaggy më tepër se një muaj më parë

Hvala Anči *THUMBS UP* *ROSE*

biksi.po më tepër se një muaj më parë

*HI* *DRINK*

Gaggy më tepër se një muaj më parë

*DRINK* *DRINK*

zeljaana më tepër se një muaj më parë

Meni omiljena slika, kao i osoba na sajtu! <br />
Veliki pozdrav za tebe, G_A_G_I! :-) *BYE*

Gaggy më tepër se një muaj më parë

Hvala puno Anči *ROSE* *HI*

zeljaana më tepër se një muaj më parë

Pozdrav Gagi! :-) *HI* *DRINK* *KISSING* *BYE*

Gaggy më tepër se një muaj më parë

Hvala Ana, veliki pozdrav za tebe *ROSE* *HI*

zeljaana më tepër se një muaj më parë

Najbolji moderator karika za vek i vekova! *HI* *THUMBS UP*

nema më tepër se një muaj më parë

Za Milicu......!!!

Gaggy më tepër se një muaj më parë

Hvala Zorana *ROSE* *HI*

zeljaana më tepër se një muaj më parë

Gagi, prijatelj PRAVI, a takvih je malo." Ili jesi ili nisi."<br />
Lep dan ti želim! *HI* :-) *DRINK* *GIVE_HEART* *BYE* <br />

Gaggy më tepër se një muaj më parë

Hvala Ana - ti si pravi prijatelj! *ROSE* *HI*

Ivanka më tepër se një muaj më parë

Hvala

Gaggy më tepër se një muaj më parë

Nema na čemu ;-) *ROSE*

zeljaana më tepër se një muaj më parë

Za dugogodišnje prijateljstvo, kao i saradnju...Gagi, jedan od retkih primera čvrstog karaktera, pravde i dobrote! *HI* *KISSING*

Gaggy më tepër se një muaj më parë

Hvala Anči :-[ *ROSE*

zeljaana më tepër se një muaj më parë

Gagi, zlato je zlato!Zasluženo!!!

Gaggy më tepër se një muaj më parë

Hvala Anči, al' znaš da sam skroman. :-[ *ROSE*

zeljaana më tepër se një muaj më parë

*THUMBS UP* *DRINK* *BYE*

Gaggy më tepër se një muaj më parë

*YAHOO* *ROSE*

nema më tepër se një muaj më parë

Pozdrav za Milicu.......................... *ANGEL* *GIVE_HEART*

Gaggy më tepër se një muaj më parë

Hvala Zorana. *ROSE* *HI*

nema më tepër se një muaj më parë

:-) Pozdrav Gagi...

Gaggy më tepër se një muaj më parë

Pozdrav do Berlina! *ROSE*

zeljaana më tepër se një muaj më parë

*ANGEL* <br />
Ništa više i ništa manje!<br />
*HEART* *GIVE_HEART* *BYE*

zeljaana më tepër se një muaj më parë

Lepo veče, Gagi,........................................... :-) *DRINK* *BYE* .

Gaggy më tepër se një muaj më parë

Hvala Ana *ROSE* *HI*

zeljaana më tepër se një muaj më parë

Duša... *GIVE_HEART* *DRINK*

Gaggy më tepër se një muaj më parë

:-[ *ROSE*

Trego më shumë
Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania