Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Hessu r 04. Janar 1966 (55), Helsinki, Finland Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

sireli100 më tepër se një muaj më parë

Paljon onnea !

Hessu më tepër se një muaj më parë

Kiitos ystävä rakas.

sireli100 më tepër se një muaj më parë

:))

sireli100 më tepër se një muaj më parë

:))

Hessu më tepër se një muaj më parë

Kiitos paljon ja lämpöinen halaus suukon kera.

sireli100 më tepër se një muaj më parë

Hyvä Joulua!

sireli100 më tepër se një muaj më parë

onnea,onnea.

Hessu më tepër se një muaj më parë

Kiitos,kiitos ja onnea uudellevuodelle

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania