Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate gio2121 11. Nëntor 1983 (36), Tbilisi, Georgia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

makakushki më tepër se një muaj më parë

megobarooo

gio2121 më tepër se një muaj më parë

*YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *LOL*

alexXx më tepër se një muaj më parë

xoda rtu bazar ar ais damanaxe aba pacebea :D

alexXx më tepër se një muaj më parë

kacurad erti pacibia chaaaaartki raaaa :D

gio2121 më tepër se një muaj më parë

bazari araa :D

FRANKLIN më tepër se një muaj më parë

<a href="http://www.face.ge/video.php?video=47802&xref=8_97" target="_blank">http://www.face.ge/video.php?video=47802&xref=8_9<wbr>7</a>

enushki më tepër se një muaj më parë

madloba shepasebistvis

dolaberidze më tepër se një muaj më parë

ra patara burtia :D xelburtisaa uejveli %)

gio2121 më tepër se një muaj më parë

golfis chemo kargo :D

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania