erdon-1 01. Prill 1988 (32), Prishtina, Kosovo Ishte online disa ditë më parë
Fotografitë 2 photos
  • Qëllimi i regjistrimit tim në këtë web-faqe është miqësiflirtojmarrëdhënie
  • Interested in girls
  • Unë flas albania.
  • Megjithatë, për t'u përgjigjur
  • 179 cm
  • Megjithatë, për t'u përgjigjur
  • Megjithatë, për t'u përgjigjur
  • 15.11.2013
  • Response rate very low
Rreth meje

Kam hobi futbollin,notin dhe kinomotografine.

Profile link

Dhuratat e Tij
Muzikë Spotify (0)
Dhuratat e Tij User has no gifts yet. So the first one who sends a gift will get bunch of attention straight away.
Are you ready for the spotlights?
Instagram photos nuk ka fotografi
Ditar (3)
Dërguar më tepër se një muaj më parë
Dërguar më tepër se një muaj më parë
Dërguar më tepër se një muaj më parë
Muzikë Spotify (0)

Rezultati më i mirë

Gjithsej Vota: 4

Rezultati më i mirë:
Kosovo: në pozicjon të 5-të
15.10.2019 07:31
Prishtina: në pozicjon të 3-të
15.10.2019 07:31
His quizzes
User hasn't taken any quizzes