Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate lololo r 01. Janar 1945 (75), Estonia, Estonia Ishte online disa orë më parë më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

jussike1955 më tepër se një muaj më parë

kus sa timmu panid

Üks Uks më tepër se një muaj më parë

... tulen, tulen aga ei tea kuhu ...

lololo më tepër se një muaj më parë

Hei-hei lihtsalt tule :D

keydy më tepër se një muaj më parë

Palju õnne sünnipäevaks!!!:)

Ants Saluorg më tepër se një muaj më parë

Tere-mis loom mina võiks olla,et sulle meeldida? :-)

Ants Mändmets më tepër se një muaj më parë

Lööb õide mõni möödaläinud viiv,<br />
kui öö on lähenemas.<br />
Kõik<br />
saab kõnelevamaks.<br />
<br />
Motiiv,<br />
mis kooti sinu sünnikangasse:<br />
<br />
suur puhas vesi,<br />
igavene liiv<br />
ja päeva poole sirutuvad käed ---<br />
don't leave!<br />
Don't leave!<br />
DON'T LEAVE!<br />
Pilt pimeduse põhjast,<br />
teadvustriiv.<br />
<br />
See lapse palve, lootus ürgnaiiv<br />
mus liigatab, kui raskel raginal<br />
öös kinni vajub<br />
viimne raudne riiv. <br />
<br />
Doris Kareva

Üllar më tepër se një muaj më parë

või on sul käes miskit maitsvat

ratt më tepër se një muaj më parë

Да я понял - это фотовспышка в ваших прекрасных глазах отразилась! )) *ANGEL*

lololo më tepër se një muaj më parë

:-$

ratt më tepër se një muaj më parë

Красотка с огненным взглядом! ))

lololo më tepër se një muaj më parë

Fotokamera togda takoe bõlo sto glasa ogreli :D

ratt më tepër se një muaj më parë

Три красотки на одной фотке! ))

lololo më tepër se një muaj më parë

Spasibo !

Maidok më tepër se një muaj më parë

täitsa armsa tydruku moodi ...

lololo më tepër se një muaj më parë

... myyriseinaga ta sama loodi :)

olavi71 më tepër se një muaj më parë

...ja mitte ainult loomadele ;)

muhhap1 më tepër se një muaj më parë

järelikult hea inimene

arthur më tepër se një muaj më parë

Kena nurgake aias!

Jaampa më tepër se një muaj më parë

=)

yllardo më tepër se një muaj më parë

Lahe tüdruk!

lololo më tepër se një muaj më parë

:)

lololo më tepër se një muaj më parë

:)

keydy më tepër se një muaj më parë

Päikesevalgust eneses kanna,<br />
soojust teistele edasi anna.<br />
Lillede ilust naeratus võta,<br />
rõõmsalt elus edasi tõtta!<br />
Palju, palju Õnne!!!:)

lololo më tepër se një muaj më parë

*DRINK*

keydy më tepër se një muaj më parë

Palju õnne sünnipäevaks!!!:)

lololo më tepër se një muaj më parë

:)

keydy më tepër se një muaj më parë

Palju õnne sünnipäevaks!!!:)

lololo më tepër se një muaj më parë

...Aitäh ! :)

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania