Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate chupa-chup q 04. Korrik 1994 (27), Riga, Latvia Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Natashaa më tepër se një muaj më parë

Wow !!! u are hot man !!! :) *~

caca14 më tepër se një muaj më parë

skaists puisis(:

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

Liels paldies :)

Mazadudaa- më tepër se një muaj më parë

forša bilde;))

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

jup :)

valki më tepër se një muaj më parë

Kur vēl labaaku bildi , kā Tev....... :)) ssuper`

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

ir daudzas,daudzas labakas :))<br /> bet plds pa komplimentu :) ;p

saule330 më tepër se një muaj më parë

Laba bilde.` /lick/ ;D

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

plds :):D

justifice më tepër se një muaj më parë

čau seksīgais!

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

chau!

-chaba- më tepër se një muaj më parë

kura vidusskola?

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

47

madarushka më tepër se një muaj më parë

Ai brālīt šitā ir man no tavējam mīļākā bilde...!!!<br />
Beidz pīkstēt un pukoties uz mani :P:**

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

Es tak nepīkst un nepukojos ;p un prieks,ka patīk māsiņ :)

Brunettee më tepër se një muaj më parë

SEPTIŅI!

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

PALDIES!

madarushka më tepër se një muaj më parë

Tu te nepukojies uz mani :P<br />
ew bet tu zini divas lietas var darit ar lupam viss labak otra ir smaids:D:D:D:D

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

damm tikai 2vas,manliekas daudz :D

madarushka më tepër se një muaj më parë

Ko man uzrakstīt?:P<br />
ā.. hmm.. bedīga bilde.. :S<br />
bet vienalga tu šmukais šmukais puika... ir hmmm laba bilde(devil)

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

nav vnm jasmaida beztolka,tikai tapec,ka fo4ee :P :))

cciitere më tepër se një muaj më parë

tu jau neesi pelnījis, tava bilde ir pelnījusi. :P :DD

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

nu bet po,tmr sanak es! :D

UZMASE më tepër se një muaj më parë

:d ev nelamājies sniker, savādāk izdzēsiis tevi arā! :d

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

jaja MANIJA! :D

cciitere më tepër se një muaj më parë

hehēe. Dīkti patīik. ^^ Še tev no manis ar 10. ;DD

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

pa ko es pelnijis ? :D<br /> un prieks ,ka ta doma (sun)

UZMASE më tepër se një muaj më parë

Laba bilde krabi :)**

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

es neesmu krabis :P :D<br /> tu LOSE! :D

Zanchx më tepër se një muaj më parë

=-O vnk ideāla bilde!. <br />
<br />
un jāā.. ļoti labi izskaties!. :-P

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

nekas nav ideals :P<br /> bet plds :)

Purpuliit më tepër se një muaj më parë

Laba bilde. :)

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

labi,ka tev ta liekas :)

Nafella më tepër se një muaj më parë

Simpātisks (roll) and man patīk tavs stils. :)

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

plds :)<br /> un prieks ;)

madarushka më tepër se një muaj më parë

ew ew ew.. es teicu ka man patīk!:)<br />
aii laikam uz viena viļņa esam :P<br />
turi buru!

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

esam gan,izskjaidit pret sienu vaig! :@:@

Brunettee më tepër se një muaj më parë

galīīgi zils :D<br />
<br />
patīk man bilde ;p*

chupa-chup më tepër se një muaj më parë

tad labi :) :D:

Trego më shumë
Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania