Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate marsedi q 14. Korrik 1991 (28), Tirana, Albania Ishte online më pak se një javë më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

diita më tepër se një muaj më parë

:)

marsedi më tepër se një muaj më parë

Thx

100VjetShtet më tepër se një muaj më parë

Mbaj kokën lart, Qëndro krenar, Tregoju të gjithëve që jemi Shqipëtar. Gëzuar 100 Vjetorin e Pavarësisë!

marsedi më tepër se një muaj më parë

gezuar gezuar<br />

atena11 më tepër se një muaj më parë

*HI* Pershendetje si po e kaloni? A jeni mire, sa bukur paske dal ne fot :D

marsedi më tepër se një muaj më parë

uauuu flm per komplimentin por kjo foto eshte e bere shume kohe me pare e meqe ra fjlala nuk eshte fare e bukur.........megjithate shume flm.................

atena11 më tepër se një muaj më parë

*HI* Pershendetje si po e kaloni? A jeni mire, sa bukur paske dal ne foto :D :D

marsedi më tepër se një muaj më parë

flm atena shum flm..........shume bukur je edhe ti..........

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania