Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate azeshkanja z 05. Shtator 1987 (33), Tirana, Albania Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

Besim13 më tepër se një muaj më parë

Shum e buker

Besim13 më tepër se një muaj më parë

Shum e buker

Besim13 më tepër se një muaj më parë

Hi

Besim13 më tepër se një muaj më parë

Hi zade

Besim13 më tepër se një muaj më parë

Hi

Zade më tepër se një muaj më parë

Ku punon. Ndoj puf.

alberti85 më tepër se një muaj më parë

Vertet e mahnitshme komplimete bukuroshe

azeshkanja më tepër se një muaj më parë

flm te gjithve per komplimentet

beeli01 më tepër se një muaj më parë

So beautiful

Pa shije jete më tepër se një muaj më parë

Pershendetje mire se ju gjeta zeshkanja ime

drazen më tepër se një muaj më parë

Wonderful girl !!!

zedshkani më tepër se një muaj më parë

Me qen zeshkane mos me ken ebukur nuk ben komplimente

beeli01 më tepër se një muaj më parë

Shum bukuroshe

Alban më tepër se një muaj më parë

Zemra vogel

mario më tepër se një muaj më parë

komplimente per bukurine tende...

altin më tepër se një muaj më parë

hi

beeli01 më tepër se një muaj më parë

Shum bukur
So.sweet

jusuf më tepër se një muaj më parë

yll

Nimi më tepër se një muaj më parë

pershendetje bukuroshe

Ardi më tepër se një muaj më parë

Jeni shume simpatike.

Denis më tepër se një muaj më parë

Marshalla 😉

Trego më shumë
Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania