Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate AdiaMoney s 28. Maj 2001 (18), Durrës, Albania Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

raaam më tepër se një muaj më parë

super dukesh zemer

MeAfer më tepër se një muaj më parë

gjumi gjumi si lumi 1

Month më tepër se një muaj më parë

E bukur ura dhe lumi por mungoka uje

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

raj za ocite si.....pozzzz

OSELITO më tepër se një muaj më parë

Nuk Po gjej Fjale per te pershkruar bukurin tende<br />

Zlatkostr më tepër se një muaj më parë

woooooooooow preubavo izgledas

leks më tepër se një muaj më parë

Dukesh super goce

Pa shije jete më tepër se një muaj më parë

Je shume e bukur dhe e kendshme, komplimente per ty mikesha ime

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania