Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate AdiaMoney s 28. Maj 2001 (20), Durrës, Albania Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

raaam më tepër se një muaj më parë

super dukesh zemer

MeAfer më tepër se një muaj më parë

gjumi gjumi si lumi 1

Month më tepër se një muaj më parë

E bukur ura dhe lumi por mungoka uje

OSELITO më tepër se një muaj më parë

Nuk Po gjej Fjale per te pershkruar bukurin tende<br />

Aleks më tepër se një muaj më parë

Dukesh super goce

Pa shije jete më tepër se një muaj më parë

Je shume e bukur dhe e kendshme, komplimente per ty mikesha ime

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania