Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate foris u 25. Shtator 1964 (55), Thessaloniki, Greece Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

gordanadjakovic më tepër se një muaj më parë

Vidis li lepotu oko sebe<br />
Volim more

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

Hvala puno...:)

SMARAGDA më tepër se një muaj më parë

Hvala puno...:)

bliz-riba më tepër se një muaj më parë

vasilije prolepsao si se :-)

foris më tepër se një muaj më parë

malo samo

jacky më tepër se një muaj më parë

Da se malo osladiš!

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania