Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate someone y 22. Prill 1986 (35), Tartu, Estonia Ishte online më pak se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

MyCaramella më tepër se një muaj më parë

Nice

--EternitY-- më tepër se një muaj më parë

:-)

someone më tepër se një muaj më parë

:)

Tzikikiira- më tepër se një muaj më parë

Ära põe, pole midagi hullu :D:D

someone më tepër se një muaj më parë

:D no olgu

Tzikikiira- më tepër se një muaj më parë

sul pole kaa vaja kõike teada eks :D

someone më tepër se një muaj më parë

no kui minu peal midagi katsetatakse sisi oleks ju hea teada:D

Tzikikiira- më tepër se një muaj më parë

nojah, sinu peal katsetame midagi muud sis :D:D

someone më tepër se një muaj më parë

nagu :D?

Tzikikiira- më tepër se një muaj më parë

sinust piisab ma arvan :D:D

someone më tepër se një muaj më parë

ma jätan vahele need katsed:P

Tzikikiira- më tepër se një muaj më parë

Ahh ära virise ! :D

someone më tepër se një muaj më parë

võid enda peal katseid teha:D

Tzikikiira- më tepër se një muaj më parë

Äkki hoopis supper attackiga ? :D

someone më tepër se një muaj më parë

see on ohtlik kraam

Tzikikiira- më tepër se një muaj më parë

Pane teibiga kinni sis jääb ikka püsima kaa :D

someone më tepër se një muaj më parë

niiskuskindlaga:P

Tzikikiira- më tepër se një muaj më parë

No kui sa mind rohkem tundma õpid sis küll sa teada saad ! ;) :D

someone më tepër se një muaj më parë

panen kõrvataha:D

Tzikikiira- më tepër se një muaj më parë

Seda ma oskan, ma tean :D

someone më tepër se një muaj më parë

mida sa veel oskad siis:D

Tzikikiira- më tepër se një muaj më parë

Pildid said otsa ja 7meid ei saa panna enam ! Jama eks :D . Vähemalt nii saab :) .. Lalala ! Uusi tutvusi tahaks ma kah :D . Tsauu Martin :)

someone më tepër se një muaj më parë

:D eeeh mis puhul:D?

--EternitY-- më tepër se një muaj më parë

wow,wow,wow :)<br />

someone më tepër se një muaj më parë

noo mis:D?

-zajets- më tepër se një muaj më parë

Kõvemaks salati hakkimiseks läheb vist =P

someone më tepër se një muaj më parë

mitte ainult salati:D

--EternitY-- më tepër se një muaj më parë

see on äge:)

someone më tepër se një muaj më parë

mis siin ägedat:D

--EternitY-- më tepër se një muaj më parë

:D

someone më tepër se një muaj më parë

:P

Ave000 më tepër se një muaj më parë

ei miks? :) see ju loomulik :) pole vaja tänada :)

someone më tepër se një muaj më parë

ok siis:P

Ave000 më tepër se një muaj më parë

Raiiisskk.. :) kus on alles velg :)<br />
<br />
Ja noormehedki on päris ... :)

someone më tepër se një muaj më parë

aitäh:D

DBRMC më tepër se një muaj më parë

Kuradi ilusad veljed!!!

someone më tepër se një muaj më parë

:D käib küll

-UFFY- më tepër se një muaj më parë

Seda nüüd küll :D vähemalt sünnal :D aga üks kord oli mitte kui midagi ei mäleta ja teisi ka ei usu :D

someone më tepër se një muaj më parë

:D sellist asja on küll juhtunud

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania