05.04.2020
It's true!
34, Prishtina, Kosovo

Mësimet që morrëm gjatë ditëve të kaluara.

1. Kina fitoi Luftën e 3-të Botërore pa asnjë raketë të vetme?

2. Evropianët nuk janë aq të arsimuar sa duken.

3. Njerëzit e pasur në fakt janë më pak imunë sesa të varfërit.

4. Asnjë prift, hoxhe, falltor-e ose astrolog nuk mund të shpëtojë pacient.

5. Profesionistët e shëndetit vlejnë më shumë sesa një legjendë futbolli.

6. Nafta është e pavlerë në një shoqëri pa konsum.

7. Kafshët me shumë gjasë ndjehen në të njëjtën mënyrë në kopshtin zoologjik, si ne, duke u karantinuar.

8. Planeti rigjenerohet shpejt pa ndërhyrjen njerëzore.

9. Shumica e njerëzve mund të punojnë me lehtësi nga shtëpia.

10. Të gjithë mund të mbijetojnë pa ushqim të keq JUNK FOOD.

11. Të jetosh një jetë higjienike nuk është aspak e vështirë.

12. Edhe burrat mund të gatuajnë.

13. Media është thjesht manipuluese dhe oportuniste.

14. Aktorët janë thjesht argëtues, ata nuk janë heronjtë.

15. Fama, pasuria, pozita veniten.

16. Shëndeti është me të vërtetë Pasuri.

17. Jeta është e brishtë trajtoje me kujdes.

E Huazuar.

1 views
 
Komente

Nuk ka ende komente.
Lini komentin tuaj, filloni diskutimin!

Ditar
Blogët shkarkohen çdo 5 minuta