Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Pikë bonus 0

Do you like the girl?

Do the first step - pick up a gift for her!

Foto u shtua: Dergoj dhurate  
Dergoj dhurate Melodi o 27. Janar 1993 (27), Shkodër, Albania Ishte online më tepër se një muaj më parë

Photo link:

Komente

Fotografitë mund të komentohen vetëm nga përdoruesit e regjistruar

klauss më tepër se një muaj më parë

me berret ushtaresh ke dal foto moj?

MeAfer më tepër se një muaj më parë

Meli Mel ..... ehe eee!

MeAfer më tepër se një muaj më parë

Meli Mel ..... ehe eee!

aleks1 më tepër se një muaj më parë

*HI*

maradona10 më tepër se një muaj më parë

flm

bem më tepër se një muaj më parë

me pelqejn, gershetat e tu

MeAfer më tepër se një muaj më parë

Komentova këtë fotografi për të parë tjetrën me radhë!

Dredhani1 më tepër se një muaj më parë

Kqyrja more bishtin qikirushes po mir pi rrin

Dark-Angel më tepër se një muaj më parë

:))

Melodi më tepër se një muaj më parë

:)

zvicrrani20 më tepër se një muaj më parë

ich♥

Melodi më tepër se një muaj më parë

Ich nicht

Shkalla juaj e fundit:
Ju nuk e keni vlerësuar asnjë foto ende
Vlerësoni fotografinë për të mësuar vlerësimin e saj dhe numrin e votave
Fotografitë
Ju shihni vajza dhe djem në moshë prej 18 - 30 nga Albania